0 Artikel(en) : € 0,00

Gezonde algen wok noedels

Voor veel consumenten speelt gezondheid een steeds belangrijkere rol. Daarom ontwikkelde Tai Ming gezonde algen wok noedels. De groene kleur staat fantastisch in gerechten en is bovendien erg gezond. Zoetwateralgen bevatten namelijk veel eiwit, antioxidanten, vitamines en vezels. Met name eiwit is belangrijk voor het herstel en de opbouw van spieren, waardoor algen wok noedels perfect zijn voor sporters.

Op traditionele wijze gemaakt

De algen wok noedels zijn een nieuw en innovatief product, waarbij smaak gecombineerd wordt met gezondheid. Het productieproces verloopt net als bij andere wok noedels. In dit geval voegen we enkel nog een extract van algen toe (Chlorella Vulgaris). Het proces verloopt verder op traditionele wijze. Zo worden de noedels dubbelgevouwen driemaal gewalst, wat zorgt voor een volle smaak en unieke structuur.

Voor de perfecte bereiding

U kunt de algen wok noedels bereiden volgens de verpakking. Dit betekent dat u vooraf water in een pan aan de kook brengt. Hierin doet de algen wok noedels. Deze koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. U kunt ze daarna afgieten. Ons advies is om de noedels goed af te spoelen met koud water, zodat er geen overtollig zetmeel achterblijft. Zo voorkomt u dat de mie gaat kleven. De wok noedels zijn vervolgens klaar om gewokt te worden.

Een eyecatcher in ieder gerecht

De groene kleur van de algen wok noedels zullen iedereen opvallen. Het is een echte eyecatcher in ieder gerecht. Deze wok noedels smaken heerlijk en kunnen gebruikt worden in bijvoorbeeld maaltijden en salades. Op onze website vindt u diverse recepten, waarbij u de genoemde soort noedels prima kunt vervangen voor deze groene algen wok noedels. Verras uw gasten en ontdek de verrassende smaak van deze gezonde noedelsoort!

Daarom onze algen wok noedels

  • Vol vitamines, eiwit, vezels en antioxidanten
  • Perfect voor sporters
  • Bijzondere kleur: een echte eyecatcher
  • Heerlijke, volle smaak
  • 1 verpakking is geschikt voor 2-3 personen

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia