0 Artikel(en) : € 0,00

Soba wok noedels van boekweit

Onze soba wok noedels zijn bijzonder geschikt voor een verantwoorde maaltijd. Ze zijn gemaakt van een mix van tarwemeel en boekweitmeel, wat een donkere kleur geeft. Bovendien zitten deze boekweit wok noedels vol goede vezels. Ook zijn ze licht verteerbaar, wat bijdraagt aan een gezonde darmflora. De nootachtige smaak van deze noedels is perfect voor salades en soepen.

Op traditionele wijze gemaakt

Soba wok noedels worden ook wel eens boekweit wok noedels genoemd, omdat er boekweitmeel aan toegevoegd is. Net als onze andere noedelsoorten worden ook de soba wok noedels op authentieke wijze gewalst. Ze gaan dubbelgevouwen driemaal door een wals heen. Door het gebruik van boekweitmeel zijn ze wel wat donkerder dan de gewone noedels of udon wok noedels. De smaak is er niet minder om!

Boekweit wok noedels bereiden

U bereidt soba wok noedels net als andere noedelsoorten. De bereidingswijze vindt u op de verpakking. Kort samengevat kookt u de soba wok noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking in kokend water. Daarna giet u het af en spoelt u na met koud water om zo overtollig zetmeel te verwijderen. Dit voorkomt dat de mie aan elkaar gaat kleven. U kunt de noedels toevoegen aan een soep of salade, of samen met andere ingrediënten gaan wokken.

Perfect voor salades en soepen

De Oosterse recepten van Tai Ming zijn met zorg ontwikkeld door onze chef-koks. Hiermee kunt u uw eigen keuken omtoveren tot een Aziatisch restaurant. Creëer met onze recepten zelf de smaakbeleving die de Oosterse keuken zo populair heeft gemaakt. Samen met vrienden en familie zult u genieten van de heerlijkste gerechten. Met onze soba wok noedels met boekweit maakt u de allerlekkerste soepen en maaltijden. Manman chin, of wel: eet smakelijk!

Daarom onze soba wok noedels

  • Gemaakt met boekweit
  • Nootachtige smaak
  • Licht verteerbaar, goede vezels
  • Topkwaliteit vergelijkbaar met restaurants
  • 1 verpakking is voor 2-3 personen

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia