0 Artikel(en) : € 0,00

Ontdek onze soorten wokmie

Wist u dat wokmie hetzelfde is als woknoedels? Het zijn synoniemen voor hetzelfde lekkere basisingrediënt uit de Oosterse keuken. Wij van Tai Ming maken wokmie op authentieke wijze met een wals. Dat proeft u ook: onze wokmie en woknoedels zijn vol van smaak en hebben een unieke structuur, waarop kruiden en andere ingrediënten goed tot hun recht komen. U vindt bij ons 6 verschillende soorten smakelijke wokmie.

Naturel wokmie

Dit is onze meest populaire variant, die inmiddels bij vele Chinese restaurants ook geserveerd wordt. Dankzij de volle naturelle smaak is deze wokmie geschikt voor allerlei recepten: van maaltijden en soepen tot salades en wokgerechten.

Fijne wokmie

Na een lange werkdag is het fijn om snel iets lekkers op tafel te kunnen toveren. Onze fijne wokmie is daar perfect voor. Doordat deze erg fijn is, gaart het ook sneller. In 6 minuten tijd heeft u de wokmie bereid. De smaak is erg licht en heeft toch een stevige bite. Heerlijk!

Fijne eier wokmie

In de Kantonese keuken zijn ze gek op fijne eier wokmienoedels die deels gemaakt zijn van scharreleieren. Hierdoor ontstaat een wat romigere smaak, die ieder gerecht een hele eigen draai geeft. Dankzij de fijne snijwijze is ook deze wokmie in 6 minuten kooktijd gaar.

Udon wokmie

Udon wokmie is bij uitstek geschikt voor soepen. Deze noedels zijn namelijk wat dikker en kunnen goed vocht opnemen. Ze absorberen de smaken en kruiden van een soep en zorgen voor een lekkere bite. Deze miesoort is vooral populair in de Japanse keuken.

Soba wokmie

Onze soba wokmie van boekweitmeel is een gezonde en smakelijke keuze. De boekweit zorgt voor een donkere kleur en nootachtige smaak. Bijkomend voordeel is dat de vezels in deze noedels bijdragen aan een gezonde darmflora.

Algen wokmie

Voor wie echt op de gezonde toer wil gaan, hebben we algen wokmie. Door toevoeging van een extract van zoetwateralg heeft de mie niet alleen voor een bijzondere groene kleur, maar bevat ook eiwit, antioxidanten, vitamines en vezels. Perfect voor het herstel van spieren bij sporters!

Onze wokmie proeven?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Dan kunt u onze noedels kopen bij een toko of supermarkt. Daarnaast kunt u ze ook online bestellen in onze webshop. Verder denken we ook graag met u mee over smakelijke gerechten met onze wokmie. Daarom hebben onze chef-koks een aantal van hun succesvolle recepten online gezet. Met onze wokmie wordt iedereen een Oosterse meesterkok!

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia