0 Artikel(en) : € 0,00

A: Overheerlijke, authentieke wok noedels

Wilt u uw Aziatische gerecht helemaal afmaken? Kies dan voor onze overheerlijke en authentiek gewalste wok noedels! Dankzij dit traditionele productieproces zijn onze noedels stevig van structuur en overheerlijk van smaak. U en uw gasten zullen zich in een restaurant wanen, zo goed is de kwaliteit en smaak van onze wok noedels. Probeer het zelf en laat u verrassen door de prachtige smaken uit de Oosterse keuken!

Authentiek gemaakt

Bij Tai Ming kiezen we de beste kwaliteit tarwebloem voor onze wok noedels. Vervolgens maken we gebruik van een authentiek productieproces. Het deeg, waaruit we de noedels snijden, wordt dubbelgevouwen door een wals gehaald. Dankzij de unieke productie nemen de wok noedels de smaak van kruiden en ingrediënten uitstekend op. U kunt onze noedels gebruiken in onder meer maaltijden, salades, soepen en snacks.

Bereidingswijze

Op de verpakking staat hoe u de wok noedels kunt bereiden. Stop de noedels in een pan met kokend water en laat dit volgens de gebruiksaanwijzing koken. Daarna giet u de noedels af en spoelt u met koud water het zetmeel eraf. Hiermee verbetert u de smaak en voorkomt u dat de wok noedels aan elkaar gaan plakken. Daarna kunt u ze (met andere ingrediënten) wokken.

Bekijk snel onze recepten

Op onze website vindt u diverse vegetarische, Japanse en Chinese recepten. Op die manier willen onze chef-koks u inspireren om het beste uit uzelf en de Oosterse keuken te halen. Dit begint uiteraard met kwalitatief hoogwaardige producten, zoals onze wok noedels. Dankzij de naturelle smaak zijn ze geschikt voor ieder recept. Verras uzelf en uw gasten door ze wok noedels van restaurantkwaliteit te serveren. Wij wensen u smakelijk eten!

Daarom onze wok noedels

  • Authentiek geproduceerd
  • Volle smaak en stevige bite
  • Eenvoudig te bereiden
  • Tot 18 maanden houdbaar
  • 1 verpakking is voor 2-3 personen

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia