0 Artikel(en) : € 0,00

B: Smaakvolle, fijne wok noedels

Heeft u geen zin om lang in de keuken te staan? Probeer dan onze fijne wok noedels eens! Ze worden veel in restaurants gebruikt en smaken net zo lekker als de dikkere, stevige wok noedels. Maar doordat ze dunner gesneden zijn, zijn ze in slechts enkele minuten kooktijd klaar. U kunt razendsnel genieten van noedels die niet onderdoen voor restaurantkwaliteit . Zo houdt u tijd over om van uw maaltijd genieten!

Authentiek gewalst

Net als onze andere soorten wokmie, worden ook de fijne wok noedels van hoogwaardige kwaliteit tarwebloem gemaakt. Doordat ze dubbelgevouwen drie keer worden gewalst, ontstaat een unieke en stevige structuur. En dankzij het uitgekiende droogproces krijgen al onze noedels een volle smaak mee. Toevoegingen zijn niet nodig; doordat ze fijn zijn, kunnen ze uitstekend andere smaken (kruiden bijvoorbeeld) opnemen.

Korte kooktijd

Op de verpakking leest u meer over de bereidingswijze. Voor de fijne wok noedels geldt dat u ze in een pan met kokend water doet. In slechts 6 minuten kookt u ze gaar. U kunt de fijne wok noedels afgieten en afspoelen met koud water. Dit laatste zorgt ervoor dat er geen zetmeel achterblijft, wat de smaakbeleving verbetert en aan elkaar kleven voorkomt. Daarna kunt u de noedels direct wokken en andere ingrediënten toevoegen.

Geniet van bijpassende recepten

Onze chef-koks hebben diverse vegetarische, Chinese en Thaise gerechten ontwikkeld, waarin onze fijne wok noedels een hoofdrol spelen. U vindt deze recepten op onze site. Dankzij de lichte smaak en unieke structuur zult u merken dat deze fijne wok noedels geschikt zijn voor allerlei snelle wok recepten. En het fijne is dat het resultaat binnen een handomdraai op tafel staat!

Daarom onze fijne wok noedels

  • Authentiek gewalst
  • Restaurantkwaliteit: lichte smaak
  • Kooktijd van 6 minuten
  • Geschikt voor allerlei recepten
  • 1 verpakking van 250 gram = 2-3 personen

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia