0 Artikel(en) : € 0,00

Udon wok noedels voor soepen

Wanneer u in de Aziatische restaurants een soep bestelt, dan is de kans groot dat hierin udon wok noedels verwerkt zijn. Doordat udon wok noedels een lichte smaak hebben, maar wel veel vocht op nemen, zijn ze perfect geschikt voor gerechten met volle smaken, zoals Aziatische soepen. De udon noedels nemen dan de smaak van het gerecht goed op. Wat gaat u maken met onze udon wok noedels?

Authentiek productieproces

Bij Tai Ming gebruiken we enkel ingrediënten van de beste kwaliteit, in dit geval tarwebloem, water en zout. Doordat we op authentieke wijze produceren, waarbij het deeg driemaal dubbelgevouwen door een wals gaat, ontstaan dikke en volle noedels. Deze zijn 1 meter lang voor restaurants, want volgens een Chinees spreekwoord zorgen lange wok noedels voor een lang leven. Voor u als consument hanteren we een praktische lengte van 25 cm.

Zo bereidt u deze noedels

Op de verpakking leest u precies hoe u de udon wok noedels bereidt. Dit is heel eenvoudig. Kook water in een pan, doe de udon wok noedels erbij en laat dit 18 minuten koken. Daarna giet u af en spoelt u de noedels af met koud water. Zo verwijdert u overtollig zetmeel, wat de mie nog smakelijker maakt en kleven voorkomt. U kunt nu de noedels wokken of toevoegen aan een soep.

Perfect voor soepen

Udon wok noedels zijn een populair onderdeel van de Japanse keuken. Op onze site vindt u diverse Japanse recepten met noedels. Een heerlijk gerecht is de bamisoep met onze udon noedels. Voor deze en andere recepten geldt dat u 1 tot 2 verpakkingen nodig heeft voor een maaltijd voor vier personen. Udon wok noedels zijn ook lekker in salades en andere gerechten dankzij de stevige bite.

Daarom onze udon wok noedels

  • Stevig en zacht, lichte smaak
  • Perfect voor soepen
  • Nemen smaken van het gerecht op
  • Van hoge restaurantkwaliteit
  • 1 verpakking is voor 2-3 personen

© Copyright 2019 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden | Privacy verklaring
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia