0 Artikel(en) : € 0,00

Dé producent van authentieke noedels.

De geschiedenis van onze noedels begint in 1966. Toen vond Tai Ming Wokmie haar oorsprong in een van de eerste Chinese restaurants van ons land. De Chinese grootvader van de huidige directeur runde samen met zijn zoon een Chinees restaurant. Daar lieten zij de Nederlandse consument voor het eerst kennismaken met de Chinese keuken en noedels of walsmie.Behoefte aan authentiek gewalste noedels

Maar de noedels die destijds gebruikt werden, voldeden nog niet aan de hoge eisen. Zo ontstond de behoefte aan betere en authentiek gewalste mie, zoals in China geproduceerd wordt. Deze behoefte werd omgezet in daden. Op basis van de hoge eisen van zijn Chinese vader lukte het de technisch geschoolde zoon om machines aan te schaffen en zo om te bouwen dat een hoogwaardige en smaakvolle kwaliteit walsnoedels gemaakt konden worden. Hij startte de productie van noedels met een dag capaciteit van 50 kg.

Nu ook onze noedels in de supermarkt

Tot op de dag van vandaag vinden vele kilo's (lees: kilometers) noedels onder de naam Tai Ming hun weg naar de chef-koks in de Chinese restaurants. Onze noedels gaan zelfs naar Dubai! Onze huidige dag capaciteit? 15 ton noedels! Steeds meer consumenten hebben kennis kunnen maken met onze overheerlijke en authentieke noedels, onder meer in Chinese restaurants. Wat ze daar eten, willen ze ook graag thuis op tafel kunnen zetten. Daarom is het merk Tai Ming zich gaan richten op consumenten die graag van authentieke en smaakvolle noedels willen genieten. Inmiddels staat de derde generatie van het bedrijf aan het roer en wordt er volop gewerkt aan productontwikkeling. Zo zijn er al extra gezonde algen wok noedels ontwikkeld en kunnen consumenten online noedels bestellen. Tai Ming gaat met z’n tijd mee, maar de smaak van de noedels blijft heerlijk authentiek!

© Copyright 2018 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia