0 Artikel(en) : € 0,00

Nieuwe website

U aanschouwt onze nieuwe website. Na al die jaren is het tijd voor een frisse uitstraling. Het product dat wij leveren is echter nog steeds onze vertrouwde mie, dubbel gewalst zoals het hoort. Tai Ming is al meer dan 50 jaar ons merk, dat garant staat voor kwaliteit en een unieke smaakbeleving. Wij gaan echter wel met de tijd mee. Zo hebben wij de verpakking vernieuwd, met frisse, sprekende kleuren, die in de schappen van de supermarkt snel te vinden zijn. De 500 grams verpakking is uit het assortiment gehaald en daarvoor in de plaats zijn de 250 grams verpakkingen gekomen. De standaard Chinese wokmie die in de 500 grams verpakking zat, heet nu wok mie en heeft een oranje verpakking.

Het assortiment is uitgebreid met andere soorten mie. Zo is de wok mie een vrij dikke noedel zoals u bij de Chinees ook krijgt, maar we hebben ook dunnere soorten zoals de fijne wok mie en de eiermie. Deze hoeven maar 6 minuten te koken en zijn dus snel klaar.

Gezonde lijn (Healthy noodles)

In de voedingswereld is er duidelijk een trend naar betere en gezondere voeding. Ook wij volgen de trends en hebben een aantal producten ontwikkeld die een toegevoegde waarde hebben voor de gezondheid. Onze topper is de groene algen noedel. Deze is verrijkt met een poeder van groene algen (chlorella vulgaris) en dit geeft niet alleen een mooie kleur, het bevat ook eiwitten, mineralen, vitamines en anti-oxidanten.
De soba noedel is al jaren een gezonde noedel is ons assortiment, die voor 20% uit boekweitmeel bestaat. Boekweit geeft een donker bruine kleur en de smaak is licht nootachtig. Het is een dunne noedel, die snel klaar is.
Verder zijn wij bezig met het ontwikkelen van noedels met zeewier. Het zeewier heeft ook vele gezonde eigenschappen en het levert in de noedel een lekkere, iets zoutige smaak op. De noedels is een beetje gespikkeld en dat ziet er op het bord ook nog eens mooi uit. De zeewier noedel is nog niet verkrijgbaar in de winkels, maar we streven er naar het binnenkort in de webshop te kunnen aanbieden.

© Copyright 2017 TAI MING | Alle rechten voorbehouden | Algemen voorwaarden
Design & Development door: Wallbrink Crossmedia