Japanse Recepten_

Heerlijke authentiek Japanse recepten om zelf te bereiden!

Japanse recepten in uw winkelwagen plaatsen

De Wok Noedels die benodigd zijn in het Japanse recept kunt u meteen handig en snel in uw winkelwagen plaatsen!

Japanse recepten

 

 

 

 

 

PERIODIEK VERSCHIJNEN ER NIEUWE JAPANSE RECEPTEN ONLINE!

Heeft u zelf een lekker Japans recept met als basis Tai Ming Wok Noedels, mail het ons dan en wie weet wordt uw recept wel online geplaatst!

Uw recept kunt u hier opgeven: MIJN RECEPT!

Deel dit recept met vrienden_

Om zelf te bereiden_

Udon Noedel Bamisoep met paksoi en Chinese champignons

 

(4 personen)

benodigdheden: (EL=eetlepel, TL= theelepel)

  • 350 g. Tai Ming Udon Wok Noedels
  • 250 g. varkenshaas (of kipfilet) in reepjes gesneden
  • 1 rode paprika in blokjes gesneden
  • 150 g. Chinese champignons
  • 100 g. taugé
  • 250 g. paksoi in blokjes gesneden
  • 2 ltr. kippenbouillon
  • 2 lente-uitjes in ringetjes gesneden
  • 2 EL rijstwijn
  • 1 EL Chinese soja saus
  • maïszetmeel
  • 2 TL suiker
  • 1 geklopt ei

 

 

PLAATS IN UW WINKELWAGEN!

Tai Ming Wok Noedels

 

bereiding:

  • kook de mie volgens de algemene bereidingswijze gaar, maar verminder de tijd met 2 minuten 
  • breng de kippenbouillon in een grote pan aan de kook
  • voeg het vlees met 3 EL soja saus, 3 EL rijstwijn en 2 TL suiker toe en kook dit door totdat het vlees gaar is
  • voeg de Chinese champignons, paprika en paksoi toe en roer het geheel goed door
  • laat even 2 minuten zachtjes doorkoken
  • 1 EL maïszetmeel aanlengen met wat water en toevoegen aan de soep, kook 1 minuut door
  • laat een dun straaltje van het geklopte ei al roerend in de soep lopen
  • voeg de gekookte mie toe en roer het geel goed door
  • als laatste de taugé en de lente-uitjes erbij
  • serveer de Udon Noedel bamisoep in een grote kom

 

慢 慢 吃!
Mànmàn chī! Eet smakelijk!

Taiming Consumentenservice | Enschede | 053 4312078 | Algemene voorwaarden | Retour-en verzendinformatie | Betaalinformatie

  Paypal Taiming