Chinese recepten_

Heerlijke authentiek Chinese recepten om zelf te bereiden!

Chinese recepten in uw winkelwagen plaatsen

De Wok Noedels die benodigd zijn in het Chinees recept kunt u meteen handig en snel in uw winkelwagen plaatsen!

Chinese recepten

 

 

 

 

PERIODIEK VERSCHIJNEN ER NIEUWE CHINESE RECEPTEN ONLINE!

Heeft u zelf een lekker Chinees recept met als basis Tai Ming Wok Noedels, mail het ons dan en wie weet wordt uw recept wel online geplaatst!

Uw recept kunt u hier opgeven: MIJN RECEPT!

Deel dit recept met vrienden_

Om zelf te bereiden_

Kantonese Wokmie met biefstukreepjes in chili saus en cashewnoten

 

(2-3 personen)

benodigdheden: (EL=eetlepel, TL= theelepel)

  • 250 g. Tai Ming Kantonese Wok Mie
  • 350 g. biefstuk in reepjes gesneden
  • 2 EL soja olie of wok-olie
  • 1 rode spaanse peper, in ringetjes gesneden 
  • 1 rode paprika in stukjes gesneden
  • 50 g. ongezouten cashewnoten
  • 2 stengels bleekselderij in schijfjes gesneden
  • 200 g. mini maïskolfjes over de lengte doorgesneden
  • 100 g. taugé
  • 2 EL Chinese soja saus
  • 4 EL fijne chili saus
  • 2 lenteuitjes in ringetjes gesneden

 

PLAATS IN UW WINKELWAGEN!

Kantonese Wokmie 

 

bereiding:

  • kook de mie volgens de algemene bereidingswijze gaar  
  • verhit 2 EL soja- of wokolie in een wok
  • wok de biefstukreepjes en de spaanse chilipepers 2 minuten goed door. Zet even apart.
  • paprika, bleekselderij en de maïskolfjes toevoegen en het geheel 2 minuten goed door wokken
  • de Chinese soja saus, chili saus en cashewnoten toevoegen en goed mengen
  • voeg de gekookte mie toe en schep het geheel goed om zodat de mie goed wordt verhit 
  • taugé toevoegen en een half minuutje mee wokken
  • strooi de lente-uitjes over het geheel
  • de Kantonese wokmie met biefstukreepjes, chili en cashewnoten serveren in een voorverwarmde schaal

 

慢 慢 吃!
Mànmàn chī! Eet smakelijk!

Taiming Consumentenservice | Enschede | 053 4312078 | Algemene voorwaarden | Retour-en verzendinformatie | Betaalinformatie

  Paypal Taiming