Welkom_

Lekker authentiek wokken! Snel en eenvoudig met Tai Ming Wok Noedels!

De miesoorten van Tai Ming zijn zo uniek dat wij een enthousiaste trouwe groep consumenten aan ons hebben verbonden die er veel voor over heeft om de miesoorten te gebruiken. Natuurlijk zijn de miesoorten te koop in de supermarkten zoals Albert Heyn, Jumbo, Emté, Dirk, Deen, Coop, Hoogvliet, etcetera, maar het kan voorkomen dat de plaatselijke supermarkt de Tai Ming Wok Noedels niet verkoopt. In dat geval hebben wij de mogelijkheid om de miesoorten bij ons online in de webshop te bestellen. Kunt u gewoon de gewenste miesoorten thuis laten bezorgen! Dus mocht u een keer zonder Tai Ming Mie zitten en geen tijd hebben om naar een supermarkt te zoeken die het verkoopt, bestel de mie dan gewoon hier in onze webshop.

Om direct de webshop binnen te gaan klikt u op deze button.

Deel deze pagina met vrienden_

Overzicht webshop_

CreŽer een unieke smaakbeleving met de authentieke woknoedels uit onze webshop!

Tai Ming Wok Noedel soorten

DE ALLERLEKKERSTE MIE!

Authentiek gewalste unieke wokmie, aanbevolen door Chinese Chef-koks en culinaire journalisten! Met deze soorten wokmie zet u echt bijzondere Oosterse gerechten op tafel!

Taiming Consumentenservice | Enschede | 053 4312078 | Algemene voorwaarden | Retour-en verzendinformatie | Betaalinformatie

  Paypal Taiming