Het geheim van_

Bekijk het authentieke productieproces van de Tai Ming Wok Noedels

Get the Flash Player to see this player.

Aanbevolen_

Aanbevolen door Chinese Topkoks!

"Tai Ming Wok Noedel is een unieke miesoort! Zeer onderscheidend in uiterlijk en smaak!" Een topkwaliteit mie die door vele topkoks wordt gewaardeerd. Zo wordt Tai Ming Mie al jaren lang verwerkt door Chinees Specialiteiten Restaurant Oriental City, in 2010 uitgeroepen tot beste Chinees Specialiteiten Restaurant van Overijssel. Dhr.Wang eigenaar en zelf topkok heeft zijn naam en dat van zijn restaurant verbonden aan Tai Ming Wok Noedels.

Kookboek_

Tai Ming Wokmie in populair kookboek Mathijs Vrieze

Chinees gezegde_

Hoe langer de noodles die je eet, hoe langer je leeft!

Deze aloude Chinese wijsheid bestaat echt! Chinezen willen echt zo lang mogelijke slierten mie eten. Mocht je eens met Chinese mensen aan tafel zitten, snij dan jouw noodles niet klein. Je zal echt een reactie krijgen en misschien zelfs wel korter leven! Trouwens de oorspronkelijke lengte van Tai Ming Mie is 1 meter lang! Lang genoeg voor een heel lang leven!

Chinese oorsprong_

In 1966 vond Tai Ming Wokmie haar oorsprong in één van de eerste Chinese restaurants van Nederland!

De Chinese grootvader van de huidige directeuren runt samen met zijn zoon een Chinees restaurant waarin zij de Nederlandse consument voor het eerst laten kennis maken met de Chinese keuken. De mie die destijds gebruikt werd voldeed niet aan de hoge eisen.  Zo ontstaat de behoefte aan een betere hoogwaardige authentiek gewalste mie zoals in China geproduceerd wordt. Deze behoefte werd omgezet in daden.

Op basis van de hoge eisen van zijn Chinese vader lukt  het de technisch geschoolde zoon om machines aan te schaffen en zo om te bouwen dat een hoogwaardige en smaakvolle kwaliteit walsmie gemaakt kan worden.  Hij start de productie met een dagcapaciteit van 50kg. Tot op de dag van vandaag vinden vele kilo's (lees: kilometers) mie onder de naam TAI MING hun weg naar de chef-koks in de Chinese restaurants. Huidge dagcapaciteit 15 ton! Dezelfde authentieke mie is nu ook voor de consument beschikbaar in supermarkten, toko's en via de TAI MING WEBSHOP

Soorten_

Diverse soorten wokmie

Wat dacht u van de super gezonde Algen Wok Noedels, waaraan in ons ambachtelijk productie proces Zoetwateralgen zijn toegevoegd? Of de Soba (boekweit) Wok Noedels lekker nootachtig van smaak en vol voedingsvezels. 

U mag wat ons betreft ook kiezen voor de Fijne Eier Wok Noedels, een eiermie heerlijk vol van smaak of de Fijne Wok Noedels, een dunne miesoort die zonder toevoegingen al overheerlijk smaakt! De kooktijd van deze fijne woknoedels is slechts 6 minuten!

Voor de liefhebbers van een dikkere stevige mie hebben we natuurlijk nog de Udon Wok Noedels of de standaard Wok Noedels. Heerlijk authentiek en stevig van smaak en net als de Fijne Wok Noedels, onderscheidend en uniek in van structuur.

Foodindustrie_

Ook voor horeca- en industrieel verbruik worden topkwaliteit miesoorten aangeboden

http://www.taiming.nl/media/bamigerecht_12_design_DSC_1780_50_round.png   http://www.taiming.nl/media/kies_en_kook_round.png   http://www.taiming.nl/media/bamihap_round.png

De authentiek gewalste mie is enorm geschikt voor horecagrootverbuik en industriële verwerking.
Zo wordt de mie niet alleen verwerkt in vele kant- en klaargerechten, maar ook in bamisnacks, kies-en-kooksystemen, soepen en salades. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website van Van der Moolen-Foodgroup. Hier vindt u alle relevantie informatie voor horecagroot- en industrieel verbruik van de mie. Bent u als bedrijf geinteresseerd in Tai Ming Wok Noedels, dan kunt u via deze webste gratis proefmonsters aanvragen.

Taiming Consumentenservice | Enschede | 053 4312078 | Algemene voorwaarden | Retour-en verzendinformatie | Betaalinformatie

  Paypal Taiming